Örestrands Ställplats och B&B

Med utsikt över Öresund, 6 km från Lerbergets Camping i vackra Strandbaden ligger Örestrands Ställplats och Bed & Breakfast. Örestrand är liten och gemytlig ställplats med 25 elplatser. Ställplatsen ligger i perfekt läge precis intill stranden. Havet är långgrunt och det finns ett flertal badplatser i närheten. I servicehuset alldeles intill finns dusch, wc och kök.

På anläggningen finns även 19 dubbelrum. Alla rum har dusch och wc. I huset finns även en gemensam matsal/sällskapsrum och kök. I rumshyran ingår en enklare tag-själv-frukost.

Med cykel tar du dig enkelt både till Höganäs och Mölle. Har du ingen cykel går det bussar var 30 minut under större delen av dagen. Tidtabell på skanetrafiken.se

Priser

220:-/natt för elplats.

795:- för dubbelrum inkl. enklare tag-själv-frukost.

Bokning

Ställplatsen kan inte förbokas. Om receptionen är obemannad går det bra att checka in via incheckningsstationen utanför receptionen.

Rummen bokas på booking.com.

Hitta hit

Strömstadsgatan 4, 263 58 Höganäs

Latitud: 56.224730
Longitud: 12.541097

Telefon: +46703662727

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/campinglerberget.

Lerbergets Camping i Höganäs

Lerbergets Camping i Höganäs | Lerbergsvägen 151, Lerberget

Phone | +46 (0)42 - 33 14 00

E-mail | info@lerbergetscamping.se

Facebook | facebook.com/campinglerberget