Miss Crickets Milkshake Bar

Är du sugen på en milkshake ska du bege dig till nyöppnade Miss Crickets Milkshake Bar i Nyhamnsläge. Precis som namnet antyder serveras milkshakes.

Om en helt vanlig (men ovanligt god) jordgubbsmilkshake känns alldeles för futtigt ska du pröva deras Crazy Shakes. Då får du din milkshake toppad med t.ex. ett par donuts, en cheesecake, kaksmet, godis och kakor! Allt på en gång!

Ett besök på Miss Crickets rekommenderas i sommarvärmen. Kanske på vägen hem från Nimis och Arx eller efter ett besök på Holy Smoke BBQ?

Kolla in facebook.com/misscrickets eller instagram.com/miss.crickets för läskande bilder på överdådiga milkshakes.

Vägbeskrivning

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Badvädret

Temperaturen i vattnet är idag 17°C enligt väderinformationen från Höganäs Energi. I luften är det 18°C.

Läs mer

Välkomna till Lerberget

Nu har äntligen campingen öppnat för årets säsong. Än så länge är det lite kyligt i luften men vi hoppas att vårvindarna snart drar fram längs den Skånska västkusten. Vi ser fram emot en skön vår och en solig sommar. Välkomna!

Gällande coronavirus

Lite information kring situationen med Coronaviruset (covid-19) från Lerbergets Camping.

Läs mer ...

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/campinglerberget.

Lerbergets Camping i Höganäs

Lerbergets Camping i Höganäs | Lerbergsvägen 151, Lerberget

Phone | +46 (0)42 - 33 14 00

E-mail | info@lerbergetscamping.se

Facebook | facebook.com/campinglerberget