Flickorna Lundgren - ett anrikt café

I Skäret, strax utanför Höganäs, hittar du ett anrikt café som är en upplevelse utöver det vanliga. Här har det serverats kakor och tårtor sedan 1938 och under nästan tre decennier var den gamle kungen Gustav VI Adolf stamgäst här. Flickorna Lundgren på Skäret har förutom utmärkelsen "Värt en resa" i White Guide även förärats med diplom från den Gastronomiska Akademien. Caféets historia känns i allt från miljön, den vackra trädgården, kopparkittlarna som kaffet serveras ur och bakverk som smakar som bakverk ska smaka.

Flickorna Lundgren är som bäst när solen skiner. Då kan man sitta utomhus i den prunkande trädgården och avnjuta kaffet tillsammans med doften av rosor. Om solen mot förmodan skulle hålla sig undan en dag finns det dock plats i växthusen där man kan servera ett hundratal gäster mellan olivträd, fikon och persikoträd.

Efter fikat kan man ta med sig barnen ner och hälsa på de getter och grisar som bor nedanför caféet. En och annan häst brukar även synas till i hagen.

Foto: Flickorna Lundgren

Vägbeskrivning

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Badvädret

I vattnet är det idag 16°C. Lufttemperaturen är 16°C enligt väderinformationen från Höganäs Energi.

Läs mer

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/campinglerberget.

Lerbergets Camping i Höganäs

Lerbergets Camping i Höganäs | Lerbergsvägen 151, Lerberget

Phone | +46 (0)42 - 33 14 00

E-mail | info@lerbergetscamping.se

Facebook | facebook.com/campinglerberget