Pizza på Krukmakeriet

Mölle krukmakeri är så mycket mer än ett krukmakeri. Det är en kombination av lokalt producerade, otroligt vackra keramiska ting av krukmakerskan Lisa Wohlfart och en restaurang med en lika otroligt varm och välkomnande atmosfär. I restaurangen bakas napolitansk pizza av högsta kvalité. Här bakas surdegspizzan i 480 grader Celsius under 60 sekunder. Resultatet är något mer än bara en vanlig pizza, det är en bit av Italien som letat sig upp till vårat skånska Mölle.

Under sommaren finns det gott om sittplatser i krukmakeriets trädgård. Om några droppar regn har letat sig ner till Skåne kan man såklart få plats under vinrankorna i orangeriet och inmundiga sin pizza, ett glas vin, en kopp kaffe eller en äkta italiensk gelato (glass).

Foto: Mölle Krukmakeri / facebook.com/mollekrukmakeri

Vägbeskrivning

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Besök Bräcke Mölla 23/6

Passa på att besöka Bräcke Mölla den 23 juni mellan 11 - 17 för att se hur en äkta skånsk mölla maler mjöl. Det kommer att bakas bröd och serveras fika. Spännande och lärorikt för hela familjen!

Läs mer

Mat- och sommarfest 29/6

Den 29 juni är det mat- och sommarfest på hamnplanen i Höganäs. Massor av läckerheter från lokala matproducenter utlovas. Jason "Timbuktu" Diakité spelar med sitt band Damn. Tolv timmar mat och underhållning mellan 12:00 - 24:00.

Läs mer

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/campinglerberget.

Lerbergets Camping i Höganäs

Lerbergets Camping i Höganäs | Lerbergsvägen 151, Lerberget

Phone | +46 (0)42 - 33 14 00

E-mail | info@lerbergetscamping.se

Facebook | facebook.com/campinglerberget