Prisvärd shopping på Höganäs Design Outlet

Är du intresserad av att fynda keramik, glas, kläder och böcker rekommenderas ett besök på Höganäs outletområde. Här finns bland annat den välkända Iittala Outlet med glas från Iittala, porslin från Rörstrand och Arabia samt massor av kvalitetsprodukter från Hackman och Fiskars. Självklart finns här även allt du kan tänka dig från Höganäs Keramik som sedan 1909 levererat stengodset som satt sin prägel på hela Kullabygden. Många produkter går att fynda på andrasortering eller från det utgående sortimentet.

Vägg i vägg med Iittala Outlet hittar du Oscar Jacobson Outlet med kläder från Oscar Jacobson och Stenströms. Här fyndar man skjortor, kavajer, slipsar och allt som hör till. Är det snarare jeans, t-shirts och hoodies som lockar rekommenderas istället ett besök på Lager 157 tvärs över gatan.

I anslutning till outletområdet finns även Keramiskt Center i Höganäs Keramiks anrika gamla fabrikslokaler. Keramiskt Center är en stiftelse som verkar för att främja den keramiska traditionen. I butiken finns både keramik för vardagen och konstföremål av svenska keramiker och krukmakare. Här finns även en utställningshall där du kan njuta av konstföremål från både lokala och långväga keramiker.

Skulle du mot förmodan inte vara på jakt efter glas, keramik eller kläder finns många andra butiker på området. På Höganäs Bokoutlet kanske du hittar en bra bok att läsa på stranden. Är du fiskesugen kanske det är ett besök i sportfiskebutiken Dan-Tackel som lockar. Eller varför inte kolla på ett par nya löparskor på Sportware? Kort och gott, på Höganäs Design Outlet finns alltid en trevlig butik att besöka.

Vägbeskrivning

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Badvädret

I vattnet är det idag 16°C. Lufttemperaturen är 16°C enligt väderinformationen från Höganäs Energi.

Läs mer

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/campinglerberget.

Lerbergets Camping i Höganäs

Lerbergets Camping i Höganäs | Lerbergsvägen 151, Lerberget

Phone | +46 (0)42 - 33 14 00

E-mail | info@lerbergetscamping.se

Facebook | facebook.com/campinglerberget