Garage och Höganäs Bryggeri

I ett gammalt garage på ett industriområde i Höganäs har den amerikanska södern flyttat in. Här serveras hamburgare, chili och buffalo wings som får folk att vallfärda hit. På Garage Bar samlas människorna under sommaren för en bit god och vällagad mat som kan avnjutas tillsammans med en lokalt producerad pilsner. Här samlas både bikers och barnfamiljer i en trivsam miljö som andas både Amerika och lokalproducerat på samma gång.

Tvärs över parkeringen ligger Höganäs Bryggeri och här produceras lokal öl i direkt närhet till restaurangen. En solig sommardag rekommenderas en provsmakning direkt utanför bryggeriets port i deras alldeles egna gårdsbutik. Här kan man även köpa Höganäs Folköl 3.5% eller en lammkorv från Kullalamm. Lammen är uppfödda på en restprodukt, drav, från öltillverkningen och bidrar till känslan av det lokalproducerade. Gillar man charkuteriprodukter kan man också passa på att köpa några korvar från Alex Chark som finns till försäljning i gårdsbutiken.

Kom ihåg att boka bord innan ditt besök på Garage. Under sommaren är restaurangen väldigt populär och det kan vara bra att boka en plats innan du ger dig dit. Mer information hittar du på nedanstående länkar:

Foto: Garage Bar / facebook.com/garagebar.se

Vägbeskrivning

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Ny arrendator av Lerbergets camping

Vi kan stolt meddela att Nordvästra Skånes Camping AB från och med december 2017 kommer att ansvara för driften av Lerbergets Camping i Lerberget, Höganäs. Företaget har sitt säte i Höganäs och driver sedan tidigare Råbocka Camping i Ängelholm, Osby Camping i Osby samt Sjötorpets Camping i Markaryd.

Lerbergets Camping i Höganäs

Lerbergets Camping i Höganäs | Lerbergsvägen 151, Lerberget

Phone | +46 (0)433 - 103 16

E-mail | info@lerbergetscamping.se

Facebook | facebook.com/campinglerberget