Garage och Höganäs Bryggeri

I ett gammalt garage på ett industriområde i Höganäs har den amerikanska södern flyttat in. Här serveras hamburgare, chili och buffalo wings som får folk att vallfärda hit. På Garage Bar samlas människorna under sommaren för en bit god och vällagad mat som kan avnjutas tillsammans med en lokalt producerad pilsner. Här samlas både bikers och barnfamiljer i en trivsam miljö som andas både Amerika och lokalproducerat på samma gång.

Tvärs över parkeringen ligger Höganäs Bryggeri och här produceras lokal öl i direkt närhet till restaurangen. En solig sommardag rekommenderas en provsmakning direkt utanför bryggeriets port i deras alldeles egna gårdsbutik. Här kan man även köpa Höganäs Folköl 3.5% eller en lammkorv från Kullalamm. Lammen är uppfödda på en restprodukt, drav, från öltillverkningen och bidrar till känslan av det lokalproducerade. 

Kom ihåg att boka bord innan ditt besök på Garage. Under sommaren är restaurangen väldigt populär och det kan vara bra att boka en plats innan du ger dig dit. Mer information hittar du på nedanstående länkar:

Foto: Garage Bar / facebook.com/garagebar.se

Vägbeskrivning

Tack för i år

Tack för i år. Nu har vi stängt för säsongen och öppnar igen i april 2023. Bokningen för säsongen 2023 öppnar den 17 januari 2023

Gällande coronavirus

Lite information kring situationen med Coronaviruset (covid-19) från Lerbergets Camping.

Läs mer ...

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/campinglerberget.

Lerbergets Camping i Höganäs

Lerbergets Camping i Höganäs | Lerbergsvägen 151, Lerberget

Phone | +46 (0)42 - 33 14 00

E-mail | info@lerbergetscamping.se

Facebook | facebook.com/campinglerberget