Garage och Höganäs Bryggeri

I ett gammalt garage på ett industriområde i Höganäs har den amerikanska södern flyttat in. Här serveras hamburgare, chili och buffalo wings som får folk att vallfärda hit. På Garage Bar samlas människorna under sommaren för en bit god och vällagad mat som kan avnjutas tillsammans med en lokalt producerad pilsner. Här samlas både bikers och barnfamiljer i en trivsam miljö som andas både Amerika och lokalproducerat på samma gång.

Tvärs över parkeringen ligger Höganäs Bryggeri och här produceras lokal öl i direkt närhet till restaurangen. En solig sommardag rekommenderas en provsmakning direkt utanför bryggeriets port i deras alldeles egna gårdsbutik. Här kan man även köpa Höganäs Folköl 3.5% eller en lammkorv från Kullalamm. Lammen är uppfödda på en restprodukt, drav, från öltillverkningen och bidrar till känslan av det lokalproducerade. 

Kom ihåg att boka bord innan ditt besök på Garage. Under sommaren är restaurangen väldigt populär och det kan vara bra att boka en plats innan du ger dig dit. Mer information hittar du på nedanstående länkar:

Foto: Garage Bar / facebook.com/garagebar.se

Vägbeskrivning

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Badvädret

I vattnet är det idag 16°C. Lufttemperaturen är 14°C enligt väderinformationen från Höganäs Energi.

Läs mer

Gällande coronavirus

Lite information kring situationen med Coronaviruset (covid-19) från Lerbergets Camping.

Läs mer ...

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/campinglerberget.

Lerbergets Camping i Höganäs

Lerbergets Camping i Höganäs | Lerbergsvägen 151, Lerberget

Phone | +46 (0)42 - 33 14 00

E-mail | info@lerbergetscamping.se

Facebook | facebook.com/campinglerberget