Holy Smoke BBQ

Utaför Höganäs, på vägen mot Mölle, ligger Bräcke. Här ligger Holy Smoke BBQ, Sveriges kanske mest omtalade matställe bland grillentusiaster. Historien började 2014 med en eldsjäl (ursäkta ordvitsen) och två containrar. Idag serverar grillat med kvalité till runt tusen personer om dagen under högsäsongen. Containrarna finns kvar och bidrar till den förtrollande atmosfären. Härifrån serveras rökt bringa, ribs, kyckling och det mesta som man kan tänkas lägga på grillen eller i smokern. Maten håller exceptionellt hög kvalité och det har gjort Holy Smoke BBQ till något mer än bara en restaurang. Holy Smoke har idag samarbeten med stora matkedjor, de har släppt en kokbok och blivit en ambassadör för Texas-style BBQ i Sverige.

Om man gillar grillat eller rökt kött och befinner sig i närheten av Höganäs ska man utan tvekan söka sig till Holy Smoke. Det är både en upplevelse för själen och för smaklökarna.

På Holy Smoke BBQ bokar man inget bord. Man åker dit, tar ett ledig bord och kommer ihåg bordsnumret, beställer maten i "baren" och berättar vilket bord man sitter vid (det finns gott om platser för det mesta) och väntar ett kort slag på att maten serveras vid bordet. Sen är det lätt hänt att man blir sittande och bara njuter av maten, drycken, atmosfären och förhoppningsvis även sällskapet.

Besök deras hemsida på holysmokebbq.se eller på facebook.com/holysmokebbqsweden för mer information.

Vägbeskrivning

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Badvädret

I vattnet är det idag 16°C. Lufttemperaturen är 17°C enligt väderinformationen från Höganäs Energi.

Läs mer

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/campinglerberget.

Lerbergets Camping i Höganäs

Lerbergets Camping i Höganäs | Lerbergsvägen 151, Lerberget

Phone | +46 (0)42 - 33 14 00

E-mail | info@lerbergetscamping.se

Facebook | facebook.com/campinglerberget