Årets campingföretagare

Priset delas varje år ut av SCR Svensk Camping till en person, ett företag eller en organisation som "gjort särskilt förtjänstfulla insatser för svensk camping". Priset är det mest prestigefulla i campingbranschen och vi är mycket lyckliga att det 2018 delades ut till Peo Nilsson och Madelene Bernaxel som genom Nordvästra Skånes Camping AB då höll i driften för Råbocka Camping i Ängeholm, Osby Camping, Sjötorpets Camping i Markaryd samt Lerbergets Camping i Höganäs.

Juryns motivering lyder: 

"Årets pristagare har efter två decennier som anställda tagit klivet till att bli företagare. Från sin anställning tog de med sig erfarenheten av ett personligt och engagerande driv för campingföretagande. En grund de vidareutvecklat genom ett mycket modernt arbetssätt, där kvantitet konsekvent bytts mot kvalitet.

De har aldrig tummat på att gästen alltid är i fokus och deras sätt att komplettera varandra och ge gästen det ” lilla extra” är en viktig del i framgången. Den totala kundupplevelsen smittar också av sig på övrig personal som de leder och utvecklar i samma anda och de vet bägge två vad som förväntas som anställd.

Årets pristagare symboliserar möjligheten att gå från anställd till att driva egen campingplats och en campingplats har blivit ytterligare tre. En dröm har genom ett kompanjonskap förvandlats till en verklighet och genom starka ambitioner har det gett resultat. I pristagarna andas en campingentreprenörs tvillingsjäl med mångkunnighet, flexibilitet, serviceanda och viljan att våga utvecklas."

Foto: Emil Langvad

Läs mer på scr.se.

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Badvädret

Temperaturen i vattnet är idag 17°C enligt väderinformationen från Höganäs Energi. I luften är det 24°C.

Läs mer

Campingen är öppen

Nu har äntligen Lerbergets camping öppnat för säsongen 2024! Välkomna att möta våren i Skåne.

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/campinglerberget.

Lerbergets Camping i Höganäs

Lerbergets Camping i Höganäs | Lerbergsvägen 151, Lerberget

Phone | +46 (0)42 - 33 14 00

E-mail | info@lerbergetscamping.se

Facebook | facebook.com/campinglerberget