Shopping i Höganäs Saluhall

Under taket till Magasin 36 samlas Höganäs Saluhall med inredning, keramik, kläder och mänger med produkter av hög kvailté. Den gamla fabrikslokalen där Höganäs Saltglaserat tidigare brände sin keramik huserar numera en ljuvlig saluhall med det bästa som Kullabygden och Skåne har att erbjuda. Här finns närproducerade och ekologiska produkter som inspirerar dig att ge dig ut på en picnic med en flaska äppelmust, ost, en baguette och en god korv nedstoppad i korgen. Förutom att handla mat har du här även möjlighet att slå dig ned i restaurangen och njuta av en mustig soppa, en sallad eller en dessert.

I Magasin 36 lokaler känns historiens vingslag och här tillverkas faktiskt än idag den ikoniska keramiken från Höganäs Saltglaserat. Nuförtiden hämtas leran från England istället för lerhögarna runt Höganäs gruvor men keramiken formas fortfarande för hand och bränns i Salglaserats lokaler.

Utöver mat och keramik finns mycket att upptäcka på Magasin 36. Här hittar du även inredning, kläder och annat som kan förgylla vardagen. Läs mer på följande länkar:

Vägbeskrivning

Tack för i år

Tack för i år. Nu har vi stängt för säsongen och öppnar igen i april 2023. Bokningen för säsongen 2023 öppnar den 17 januari 2023

Gällande coronavirus

Lite information kring situationen med Coronaviruset (covid-19) från Lerbergets Camping.

Läs mer ...

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/campinglerberget.

Lerbergets Camping i Höganäs

Lerbergets Camping i Höganäs | Lerbergsvägen 151, Lerberget

Phone | +46 (0)42 - 33 14 00

E-mail | info@lerbergetscamping.se

Facebook | facebook.com/campinglerberget